28 de gener Dia de la Protecció de Dades a Europa


El passat dimarts, 28 de gener, es va celebrar per vuitè any consecutiu el Dia de la Protecció de Dades a Europa.

Aquesta celebració, promoguda per la Comissió Europea, el Consell d’Europa i les autoritats de protecció de dades dels estats membres de la Unió Europea, té com a objectiu principal impulsar entre els ciutadans el coneixement dels seus drets i responsabilitats en matèria de protecció de dades i privacitat.

La creació del Dia de la Protecció de Dades es remunta a 2006, any en que el Comitè de Ministres del Consell d’Europa va establir el 28 de gener com efemèride per celebrar el Dia de la Protecció de Dades a Europa, en commemoració de l’aniversari de la signatura del Conveni 108, pedra angular de la protecció de dades a Europa. Amb motiu d’aquesta celebració, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades pretén apropar i impulsar entre els ciutadans el coneixement d’aquest dret fonamental. Entra a la web de l’Agència www.agpd.es i descobreix els nous continguts, guíes pràctiques, informes i vídeos.

Aprofitem un dia tan especial per a publicar la plataforma PymeLegal amb la qual volem facilitar el compliment de la Llei per al teu negoci, siguis una empresa o professional, sense que això suposi un desgast de recursos, temps i diners. Demana’ns informació sobre el servei de adaptació a la LOPD sense compromís.