PymeLegal està format per un grup de professionals amb una àmplia experiència en l’àmbit de la privacitat, la propietat intel·lectual i el dret tecnològic.
Equipo PymeLegal, consultora de protección de Datos
Georgina Andrés

Georgina Andrés

Coordinadora Àrea Legal
Advocada TIC
Delegada Protecció Dades

Jaume Feliu

Jaume Feliu

Fundador i CEO
Enginyer informàtic
Delegat Protecció Dades

Marta Mascarilla

Marta Mascarilla

Àrea Consultoria
Advocada TIC
Delegada Protecció de Dades

La nostra trajectòria

2013
Inici

Es constitueix PymeLegal com a culminació a un treball de més d’un any ideant una solució de qualitat que permeti a pymes, autònoms i comunitats de propietaris complir amb la normativa de protecció de dades de manera àgil i econòmica.

2014
Llançament Plataforma

Al 2014 es publica la plataforma després d’un desenvolupament intens per part dels nostres programadors. L’eina, desenvolupada per enginyers informàtics en col·laboració amb advocats especialitzats en noves tecnologies, permetrà generar tota la documentació obligatòria en aquesta matèria de manera personalitzada en base a una sèrie de qüestionaris sobre l’activitat del client.

2015
Marca blanca

Es consolida la plataforma orientada a client final i es publica una nova línia de servei en format marca blanca per a què assessories, despatxos, associacions, col·legis professionals i empreses de serveis, entre altres, es puguin afiliar al programa de partners i integrar la nostra plataforma a la seva cartera de serveis.

2016
Registre de marques

Incorporem el servei de registre de marques al nostre portafolis per a créixer tant a l’àrea del servei online com a la de consultoria a mida per a empreses de major mida del sector públic i privat.

2017
Cuatrecasas Acelera

El nostre projecte és finalista a la primera edició del programa per a startups del sector #legaltech de Cuatrecasas Acelera. Aquest programa ens permet optimitzar processos, tancar alguns nous acords comercials i seguir augmentant el nostre volum de clients.

2018
Reglament Europeu (RGPD) i LOPDGDD

La plataforma s’adapta de manera integral al Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i a la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) per a donar cobertura a tots els nostres clients i partners.

2019
Oficines i equip

Consolidem el nostre equip de consultors format per advocades i advocats amb una àmplia experiència en aquest sector i ens traslladem a unes oficines pròpies. Treballem internament per a potenciar aspectes com la proximitat al client, la personalització, l’acompanyament, el rigor i l’excel·lència en els projectes.

Tanquem acord amb un important col·legi professional i ens convertim en agents oficials per a l’obtenció del segell de qualitat Confianza Online.

2020
Delegats de Protecció de Dades

Dos membres de l’equip es certifiquen com a Delegats de Protecció de Dades (DPD) afegint valor a l’equip de professionals i per optar a algunes licitacions rellevants del sector públic.

En el context de la pandèmia i el confinament associat, es reforça el servei de consultoria a distància per a donar cobertura a les noves necessitats dels clients.

Comptem amb uns 5.000 clients online i més de 500 partners a tota Espanya.

2021
Acadèmia online

Llançament de l’acadèmia online amb cursos virtuals realitzats pels nostres consultors enfocats a diferents públics/sectors i formacions a mida per a les empreses que es poden bonificar.

2022
Servei integral de DPD

Prestem el servei integral de Delegat de Protecció de Dades a grans corporacions i entitats públiques.

Incorporem responsable de comunicació a l’equip.

2023
10è aniversari de PymeLegal

Arribem als 10 treballadors ampliant l’equip legal per a l’acompanyament a clients i gestió de cartera.

Celebrem els 10 anys de PymeLegal.

L’equip ja compta amb 3 persones certificades com a DPD.

Ofrecemos diferentes modalidades de servicio, adaptados a las necesidades del cliente, desde el servicio online autogestionado a través de la plataforma desarrollada por nosotros, hasta el servicio de consultoría a medida.