Política de Cookies

El web de Pymelegal, S.L. utilitza cookies pròpies i de tercers. Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web, entre d’altres finalitats, assegurar el correcte funcionament de la pàgina, permetre a l’Usuari un accés més ràpid als serveis seleccionats, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i fins i tot, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari. Les cookies s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador o dispositiu i no proporcionen referències que permetin conèixer les seves dades personals., Excepte permís exprés d’aquell.

L’usuari pot, en tot moment, acceptar o rebutjar les cookies instal·lades que no siguin estrictament ncesarias per al correcte funcionament del web i l’accés a l’Usuari als seus serveis, a través de el panell d’ajust de cookies proporcionat al nostre web. Així mateix podrà configurar el seu navegador en tot moment sense que això perjudiqui la possibilitat de l’Usuari d’accedir als continguts. No obstant això l’informem que el rebuig de les cookies pot disminuir el bon funcionament de la web.

COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXEMPTES

Segons la directiva de la UE, les galetes que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les galetes d’analítica, les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament de la pàgina web o la prestació de serveis expressament demandats per l’usuari.

TIPUS DE COOKIES

a) Segons l’entitat que les gestioni, hi ha Galetes pròpies (aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei Sol·licitat per l’usuari) i de tercers (( les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les galetes).

b) Segons el temps que romanen actives, hi ha les de sessió (dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web) i les persistents (en què les dades s’emmagatzemen en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta -pot anar d’uns minuts a diversos anys-).

c) Segons la finalitat per a la qual tracten la informació que recopilen, poden ser:

– Cookies técniques (necessàries per a l’ús del web i la prestació de servei contractat),

– Cookies de personalizació (que permeten a l’usuari accedir a el servei amb característiques predefinides, com ara l’idioma, tipus de navegador, configuració regional, etc.)

– Cookies d’análisis (recullen informació l’ús que es realitza del web),

– Cookies publicitaries (recullen informació sobre les preferències i eleccions personals dels usuaris),

– Cookies d’afiliados (permeten fer un seguiment de les visites procedents d’altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d’afiliació).

El seu consentiment s’aplica als següents dominis: pymelegal.es

El seu estat actual: Només utilitzar cookies necessàries.
Canviar el seu consentiment

Necessari (10)

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l’accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.

Nom Proveidor Propòsit Caducitat Tipus
__cfduid [x7] hs-analytics.net
hscollectedforms.net
hsforms.com
hsforms.net
hs-scripts.com
tawk.to
hubspot.com
Utilitzada per la xarxa de contingut, Cloudflare, per identificar trànsit web de confiança. 1 any HTTP Cookie
CookieConsent pymelegal.es Emmagatzema l’estat de consentiment de cookies de l’usuari per al domini actual 1 any HTTP Cookie
PHPSESSID pymelegal.es Conserva els estats dels usuaris en totes les peticions de la pàgina. Sessió HTTP Cookie
TawkWindowName pymelegal.es Necessària per la funcionabilitat del chat a la web. Sessió HTML Local Storage

Preferències (1)

Les cookies de preferències permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l’aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.

Nom Proveidor Propòsit Caducitat Tipus
ss va.tawk.to Necessària per la funcionabilitat del chat a la web. Sessió HTTP Cookie

Estadística (6)

Les cookies estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.

Nom Proveidor Propòsit Caducitat Tipus
_ga pymelegal.es Registre un identificació única que s’utilitza per generar dades estadístiques sobre com utilitza el visitant el lloc web. 2 any HTTP Cookie
_gat pymelegal.es Utilizada per Google Analytics per controlar la tassa de peticions 1 dia HTTP Cookie
_gid pymelegal.es Registra una identificació única que se s’utiliza per generar datdes estadístiques sobre com utilitza el visitant el lloc web. 1 dia HTTP Cookie
collect google-analytics.com S’utilitza per enviar dades a Google Analytics sobre el dispositivu del visitant i el seu comportament. Rastreja al visitant a través de dispositius i canals de marketing. Sessió Pixel Tracker
TawkConnectionTime pymelegal.es Permet a la web reconeixer al visitant a la fi d’optimizar la funció de chat. Sessió HTTP Cookie
tawkUUID va.tawk.to S’utiliza para recollir informació sobre cómo el visitant interactúa amb la función de live chat de la web. 179 dies HTTP Cookie

Marketing (13)

Les cookies de màrqueting s’utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l’usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.

Nom Proveidor Propòsit Caducitat Tipus
__ab12# pymelegal.es Pendent 1 any HTTP Cookie
__hssrc pymelegal.es Recull dades estadístiques relacionades amb les visites de l’usuari a la pàgina web, com el nombre de visites, el temps mitjà passat al lloc web i quines pàgines s’han carregat. El propòsit és segmentar els usuaris del lloc web segons factors com a factors demogràfics i la ubicació geogràfica per permetre a les agències multimèdia i de màrqueting estructurar i comprendre els seus grups objectes per habilitar la publicitat en línia personalitzada. Sessió HTTP Cookie
__ptq.gif hubspot.com Envia dades a la plataforma de màrqueting Hubspot sobre el dispositiu i el comportament del visitant. Rastreja el visitant a través de dispositius i canals de màrqueting. Sessió Pixel Tracker
__widgetsettings twitter.com Pendent Persistent HTML Local Storage
common/cavalry_endpoint.php facebook.com Recull informació de l’comportament de l’usuari en diferents webs per a mostrar publicitat més rellevant – També li permet al web limitar el nombre de vegades que l’usuari està exposat a un mateix anunci. Sessió Pixel Tracker
embed/v3/counters.gif forms.hsforms.com Recull informació de les preferències i / o interacció de l’usuari amb contingut de campanyes web – Això es fa servir a la plataforma de campanya CRM, utilitzada per a propietaris de webs per promoure esdeveniments o productes. Sessió Pixel Tracker
hubspotutk pymelegal.es Fa un seguiment de la identitat del visitant. Aquesta cookie es transmet a la plataforma de màrqueting HubSpot quan s’envia el formulari i s’utilitza quan es duplica els contactes. 1 any HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Utilitzada per Google DoubleClick per registrar i informar sobre les accions de l’usuari en el lloc web després de visualitzar o fer clic en un dels anuncis de l’anunciant amb el propòsit de mesurar l’eficàcia d’un anunci i presentar anuncis específics per a l’usuari. 1 any HTTP Cookie
local_storage_support_test twitter.com La cookie s’utiliza en relació a la funció d’emmagatzematge local en el navegador. Aquesta funció permet a la web carregar méss rápid mitjançant la precàrrega de certs procediments. Persistent HTML Local Storage
NID google.com Registra una identificació única que identifica el dispositiu d’un usuario que torna. L’ identificació s’utiliza per als anuncis específics. 6 mesos HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# google.com Pendent Sessió Pixel Tracker
r/collect doubleclick.net Aquesta cookie s’utilitza per enviar dades a Google Analytics sobre el dispositiu i el comportament del visitant. Fa un seguiment de l’visitant en tots els dispositius i canals de màrqueting. Sessió Pixel Tracker
test_cookie doubleclick.net Utilizada per comprovar si el navegador de l’usuari admet cookies. 1 dia HTTP Cookie

No clasificats (2)

Les cookies no classificades són cookies per a les que encara estem en procés de classificar, juntament amb els proveïdors de cookies individuals.

Nom Proveidor Propòsit Caducitat Tipus
__tawkuuid pymelegal.es Aquesta cookie s’utilitza per identificar el visitant a través de les seves dades d’accés per tal d’oferir ajuda en línia, a través d’un sistema de requadre de xat. Aquest sistema l’ofereix Tawt.to. 179 días HTTP Cookie
twk_57fcaf594159ba387cc034a1 pymelegal.es Pendent Persistent HTML Local Storage
REVOCACIÓ

En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador acceptant o rebutjant totes les cookies, o bé seleccionar aquelles la instal·lació admet i quins no, seguint un dels següents procediments, que depèn de el navegador que utilitze:

Google Chrome (en el Menú Eines):

Configuració > Mostrar opcions avanzades > Privacitat(Configuració de contingut) > Cookies: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform=Desktopandhl=es

Microsoft Internet Explorer ( en el Menú Eines):

Opcions d’Internet > Privacitat > Avanzada: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox:

Opcions > Privacitat > Cookies: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias

Safari, iPad y iPhone:

Preferenciess > Privacitat: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

Opera:

Configuració > Opcions > Avançat > Cookies: http://help.opera.com/Windows/12.00/es-ES/cookies.html

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com ara Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment al menú de “Opcions” a la secció de “Privadesa”. (Si us plau, consulteu l’ajuda del seu navegador per a més informació).

DESACTIVACIÓ/ACTIVACIÓ I ELIMINACIÓ DE COOKIES

Per restringir o bloquejar les cookies, es fa a través de la configuració de navegador.

Si no desitja que els llocs web posin cap cookie al seu equip, pot adaptar la configuració de el navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap galeta. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. També pot eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en l’equip. Recordeu que s’haurà d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.

Recordeu que si no desitja rebre cookies, ja no podrem garantir que el nostre lloc web funcioni com cal. Pot ser que algunes funcions de el lloc es perdin i és possible que ja no pugui veure certs llocs web. A més, rebutjar les galetes no vol dir que ja no vagi a veure anuncis publicitaris. Simplement els anuncis no s’ajustaran als seus interessos i es repetiran amb més freqüència.

Cada navegador té un mètode diferent per adaptar la configuració. Si cal, consulteu la funció d’ajuda de el navegador per establir la configuració correcta.

Per desactivar les galetes al telèfon mòbil, consulteu el manual d’el dispositiu per a més informació.

Podeu obtenir més informació sobre les cookies a Internet, http://www.aboutcookies.org/.

Tenint en compte la forma en què funciona Internet i els llocs web, no sempre comptem amb informació de les galetes que col·loquen terceres parts a través del nostre lloc web. Això s’aplica especialment a casos en què la nostra pàgina web conté el que es denominen elements integrats: textos, documents, imatges o breus pel·lícules que s’emmagatzemen en una altra part, però es mostren al nostre lloc web o mitjançant el mateix.

Per tant, en cas que es trobi amb aquest tipus de galetes en aquest lloc web i no estiguin enumerades en la llista anterior, li preguem que ens ho comuniqui. O bé poseu-vos en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les cookies que col·loca, la finalitat i la durada de la galeta, i com ha garantit la seva privacitat.

INFORMACIÓ RELACIONADA AMB EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS (art.13 RGPD)
Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades personals?

Pymelegal, S.L. és el responsable de l’tractament de les dades personals que vostè ens proporciona, situat en C / Pau Claris, 156 3r 1a, 08009, Barcelona, BARCELONA i amb CIF B66021288 Telèfon 93.737 64 01 i mail de contacte info@pymelegal.es.

Si no desitja que els llocs web posin cap galeta al seu equip, pot adaptar la configuració de el navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap galeta. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. També pot eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en l’equip. Recordeu que s’haurà d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.

Per a què utilitzem les seves dades personals?

La informació recopilada a través de les galetes pròpies (galetes de sessió i d’entrada d’usuari) se solen utilitzar per rastrejar les accions de l’usuari a l’omplir els formularis en línia en diverses pàgines, o com cistella de la compra per fer el seguiment dels articles que l’usuari ha seleccionat a l’prémer un botó, o per personalitzar la interfície de l’usuari a l’visitar la pàgina web.

La informació recopilada a través de les galetes de tercers és la següent:

– A través de les galetes analítiques s’analitzen els seus hàbits de navegació per millorar els serveis prestats;

– A través de les galetes comportamentals es recull informació sobre les preferències de l’usuari per gestionar els espais publicitaris de la forma més eficaç possible; i

– a través de les galetes publicitàries es mesura el rendiment dels anuncis i es proporcionen recomanacions relatives a productes basades en dades estadístiques.

Per veure exactament l’ús de les cookies vegeu el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quina és la base legal per al tractament de les seves dades personals?

La legitimació per al tractament de les seves dades personals ve donada per el seu consentiment, atorgat en el moment de posar-se en contacte amb nosaltres, per a la utilització de cookies analítiques, comportamentals i publicitàries; per a les galetes de sessió o personalització, la legitimació per al tractament ve donada per l’interès legítim de l’prestador (responsable de l’tractament).

A qui comuniquem les seves dades?

No se cediran ni comunicar dades a tercers, excepte per obligació legal o als tercers indicats en el cas d’ús de cookies gestionades per aquests.

Quin és el termini de conservació de les seves dades?

El termini de conservació de les dades recollides és l’indicat en el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quins són els seus drets?

Els drets que emparen a l’usuari són els d’accés, rectificació, supressió, portabilitat dels mateixos, retirada el consentiment (sense que això afecti la licitud de l’tractament atorgat prèviament a la seva retirada), oposició a l’tractament, limitació (en determinades circumstàncies) ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control (l’Agència Espanyola de protecció de dades, www.aepd.es