Com pots passar al món digital si tens un negoci analògic


La Covid s’ha encarregat de deixar-nos ben clar que passar-se al món digital no és una opció, és una necessitat. 

Aquests dies mirem gràfics i prediccions de totes les consultores internacionals, que corroboren que les empreses que puguin treballar online no es veuran tan afectades per la crisi que s’apropa.

En els mesos vinents viurem molts canvis i hem d’adaptar els nostres negocis perquè siguin sostenibles i rendibles. Però, estan preparades les empreses per funcionar i avançar en el món online?

Fa uns dies vam analitzar els resultats d’una enquesta realitzada a professionals del sector legal. Encara que la majoria dels enquestats veia les eines digitals com a imprescindibles pel futur dels seus negocis, només un 34 % considerava que la seva empresa estava preparada per fer aquest pas tecnològic.

Si encara no has fet aquest pas, l’equip de Txell Costa® Group i PymeLegal hem unit forces per oferir consultories d’estratègia empresarial i automatització per ajudar-te a: 

  • Innovar més ràpidament.
  • Diversificar ingressos i estratègies de marketing online/offline.
  • Monetitzar el coneixement i no només productes o serveis en temps real.
  • Construir una marca que estableixi un vincle útil amb el client. 

Si no saps per on començar, t’oferim 15 minuts de consultoria gratuïta amb un especialista de l’equip per analitzar el teu cas. Per reservar la teva sessió, ens pots escriure a hola@txellcosta.com.

Estem aquí pel que necessitis,

PymeLegal & Txell Costa Group