Novetats plataforma i canvi direcció.

novetatspymeoct2018-trasllat

Apreciats clients i col·laboradors,

Us adjuntem algunes novetats importants que s’han realitzat a la plataforma, algunes en les quals estem treballant, i us comuniquem que a partir del 1 de novembre ens traslladem a unes noves oficines amb nou número de telèfon que us indiquem a continuació.

– NOVES DADES DE CONTACTE:
Adreça: c/Pau Claris, 156 – 3º 1ª – 08009 – Barcelona
Nou telèfon: 93 737 64 01

– CACHE navegador web: S’han aplicat una sèrie de canvis a la programació per no haver d’esborrar la memòria cache del navegador cada vegada que realitzem un canvi. Pels que no l’han esborrat des de fa temps, recomanem fer-ho una última vegada per actualitzar el codi, però ja no serà necessari per veure reflectits els canvis a la plataforma i els nous documents.

– DESCARREGA DOCUMENTS: Ara teniu la possibilitat a cada secció de l’àrea documental de descarregar només els documents que us interessin. El botó blau de la part inferior de cada secció que genera el ZIP per a la seva descàrrega us permetrà seleccionar els documents que desitgeu.

– WEBINAR: Tenim previst realitzar un webinar a finals d’aquest mes per partners on veure les novetats del RGPD i resoldre dubtes. Us informarem.

– ATURADA PUNTUAL SERVIDOR DEMÀ DIJOUS 11: El nostre datacenter ha instal·lat un nou paquet intern del servidor i necessita reiniciar la màquina dins l’horari laboral. Després d’analitzar el tràfic d’ús de la plataforma hem informat al datacenter que procedeixi a reiniciar la màquina a les 14h d’aquest dijous dia 11. La parada serà d’un màxim de 15 minuts. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Com sempre, a la vostra disposició per atendre tots els dubtes/consultes que us puguin sorgir a través del mail atencioncliente@pymelegal.es

L’equip de PymeLegal.