Serveis pel teletreball – Acord PymeLegal – Edyma


El govern ha establert la implantació del teletreball en la mesura del possible per a mitigar l’impacte de la pandèmia en què estem immersos, però és important que l’ús d’aquestes tecnologies garanteixi la seguretat de les dades dels nostres clients, proveïdors i treballadors i, que els empleats coneguin les implicacions d’aquesta ‘nova’ modalitat de treball

La situació d’aquests dies ens ha portat a implantar protocols de forma urgent a totes les empreses per a garantir la continuïtat del negoci en la mesura possible. Per algunes empreses de determinats sectors el teletreball ja estava totalment o parcialment implantat, amb el que els ha estat menys ‘traumàtic’ aquest confinament d’urgència, però per altres, ha estat un autèntic trasbals amb els recursos de què disposen.

Per això, des de PymeLegal, hem signat un acord amb el nostre partner tecnològic, Edyma Serveis Informàtics, per unir coneixements i oferir-vos solucions a la correcta implantació del teletreball a la vostra empresa donant resposta a preguntes com:

  • Són segures les connexions remotes que esteu utilitzant?
  • Heu valorat la implantació d’una VPN per a les connexions en remot?
  • Quina és l’eina més apropiada per a dur a terme les reunions en remot?
  • S’ha comunicat als empleats de forma correcta la implantació del teletreball i se’ls ha format en la matèria?
  • Coneixeu els drets digitals dels vostres empleats?
  • Si els treballadors utilitzen dispositius personals per a realitzar les tasques professionals, ho heu regulat mitjançant un acord BYOD (bring your own device)?
  • Segueixen garantint el procés de còpies de seguretat de les dades durant aquest període de confinament?

Si teniu dubtes sobre alguns d’aquests aspectes, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us oferirem un assessorament personalitzat en unes condicions ajustades donades les circumstàncies actuals.

Seguirem informant-vos de recursos i serveis que us puguin ajudar a dur de la millor manera possible aquesta etapa. Ens teniu al vostre costat pel que pugueu necessitar.

Molts ànims a tots!

#quedatacasa