Aquest lloc web utiliza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si Continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació.
2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0

PymeLegal a Cuatrecasas Acelera.

f
30 Març 2017
97 pymelegal-cuatrecasas

Com us hem anat comentant a través dels nostres canals (facebook, twitter, linkedin), el dimarts passat va acabar el programa Cuatrecasas Acelera del que hem format part. El programa va culminar amb un demo day carregat d’energia i emoció on vam poder presentar PymeLegal davant dels inversors i convidats.

Programes com aquest, demostren que hi ha moltíssim camí per recórrer en l’àmbit del #legaltech i que la tecnologia pot ajudar a les empreses i als usuaris a cobrir aspectes legals optimitzant els costos i els recursos.

Des d’aquí, volem novament agrair al equip de Cuatrecasas Acelera liderat per Francesc Muñoz i Andrea Ortega, junt amb l’equip de mentors de Barrabés Next, i en especial a la nostra mentora Arantxa Quintana, la seva implicació. D’aquesta primera edició, ens emportem grans experiències i haver pogut compartir aquesta etapa junt a projectes apassionants liderats per grans professionals que s’han convertit en col·legues i companys de viatge d’aquesta aventura d’emprendre al sector legal.

Han estat moltes hores de dedicació, llargues tutories, viatges, reunions, xerrades, events en grup que, a nosaltres, entre d’altres coses, ens han aportat aspectes rellevants pel nostre negoci: com enfocar grans acords, millorar l’estratègia de comunicació a clients mesurant el nivell de satisfacció, avaluar detingudament la incorporació de nous serveis, i com no, mesurar, mesurar i mesurar amb les nostres estimades ‘mètriques’...

Un cop més, felicitats als guanyadors The Logic Value i a Council Box per la menció especial del jurat, us ho mereixeu!

Aquí podeu veure un resum dels projectes seleccionats en aquesta primera edició:
https://www.youtube.com/watch?v=8bEuz0jckn8
 
X
Atenció telefònica
93 737 64 01