PymeLegal a Cuatrecasas Acelera.


Com us hem anat comentant a través dels nostres canals (facebooktwitterlinkedin), el dimarts passat va acabar el programa Cuatrecasas Acelera del que hem format part. El programa va culminar amb un demo day carregat d’energia i emoció on vam poder presentar PymeLegal davant dels inversors i convidats.

Programes com aquest, demostren que hi ha moltíssim camí per recórrer en l’àmbit del #legaltech i que la tecnologia pot ajudar a les empreses i als usuaris a cobrir aspectes legals optimitzant els costos i els recursos.

Des d’aquí, volem novament agrair al equip de Cuatrecasas Acelera liderat per Francesc Muñoz i Andrea Ortega, junt amb l’equip de mentors de Barrabés Next, i en especial a la nostra mentora Arantxa Quintana, la seva implicació. D’aquesta primera edició, ens emportem grans experiències i haver pogut compartir aquesta etapa junt a projectes apassionants liderats per grans professionals que s’han convertit en col·legues i companys de viatge d’aquesta aventura d’emprendre al sector legal.

Han estat moltes hores de dedicació, llargues tutories, viatges, reunions, xerrades, events en grup que, a nosaltres, entre d’altres coses, ens han aportat aspectes rellevants pel nostre negoci: com enfocar grans acords, millorar l’estratègia de comunicació a clients mesurant el nivell de satisfacció, avaluar detingudament la incorporació de nous serveis, i com no, mesurar, mesurar i mesurar amb les nostres estimades ‘mètriques’…

Un cop més, felicitats als guanyadors The Logic Value i a Council Box per la menció especial del jurat, us ho mereixeu!

Aquí podeu veure un resum dels projectes seleccionats en aquesta primera edició:
https://www.youtube.com/watch?v=8bEuz0jckn8