Aquest lloc web utiliza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si Continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació.
2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0

Protecció de dades i drons

f
06 Juny 2019
171 drones-proteccion-de-datos

Davant la generalització de l'ús de drons i el seu creixement exponencial, l'AEPD ha cregut necessari publicar una nova guia que ofereix recomanacions específiques per a tots aquells que els utilitzen, tant sigui per a un ús esportiu o recreatiu com per tots aquells que en fan un ús professional. Aquesta guia analitza les operacions que s'efectuen amb drons distingint entre les que no tracten dades, les que eventualment podrien captar informació i aquelles la fi de les quals implica un tractament de dades personals, com en el cas de la videovigilància o l'enregistrament d'esdeveniments.

La vidoevigilància adequada

f
30 Maig 2019
170 Videovigilancia

Puc tenir una càmera de videovigilància i no informar? La videovigilància és un tractament de dades personals.

Les sancions han arribat

f
24 Maig 2019
169 Sanciones lopdgdd

les sancions han arribat. Tal i com anunciava a finals d'any l'AEPD, i us informàvem en el butlletí de desembre "Incompliment, sancions i funció inspectora AEPD", les primeres resolucions sancionadores ja estan aquí, amb multes i advertències adequades a cada cas concret.

 

X
Atenció telefònica
93 737 64 01