Registre de marques i patents

Pressupost i avaluació prèvia sense compromís

La marca és un dels actius més valuosos per a la teva empresa i el seu registre ajuda a defensar-te front a vulneracions que puguin produir-se per part de tercers i aporta valor comercial i confiança.

Agilitat online unida a un servei de qualitat gràcies a la supervisió dels nostres advocats especialitzats que et guiaran i assessoraran durant tot el procés.

Per què registrar la marca de la meva empresa?

Protecció legal

El registre de marca atorga un dret exclusiu per utilitzar-la al mercat i impedir que tercers comercialitzin productes idèntics o similars amb la mateixa marca o amb una marca molt similar que pugui crear confusió.

Diferenciació

La principal funció de la marca és distingir els teus productes dels productes dels teus competidors. Aquesta diferenciació exerceix una funció central en l’estratègia comercial.

Valor

La imatge i reputació de marca incrementen el teu valor comercial i inspiren confiança, el que al seu torn constitueix la base d’una clientela lleial i potencia el valor de l’empresa.

Posicionament

El registre de marca ens ajuda a millorar la implantació i posicionament de la teva marca en aquells mercats als quals es tingui presència, sent un dels pilars de l’estratègia comercial.

Viabilitat

Abans de sol·licitar la teva marca es recomana efectuar un estudi de viabilitat, que permeti detectar l’existència de marques idèntiques o similars a la que pretenem registrar i conèixer les possibilitats d’èxit de registre.

Registre

Sol·licitud de marca davant l’Oficina Registral, d’acord als procediments i requeriments legals de cada país, per tal d’obtenir la titularitat de la mateixa.

Defensa

El registre de marca ens permet defensar-nos de vulneracions per part de tercers. L’estratègia de defensa pot realitzar-se mitjançant accions tant en via administrativa com judicial.

Vigilància

L’objectiu d’aquest servei és estar al corrent i avisar de noves sol·licituds de qualsevol marca idèntica o molt similar a la teva en un país/territori determinat.

Procés registre de marca

01

Classificació de la marca (segons producte/servei): Definició de l’àmbit territorial de registre (Espanya, UE, altres països...).

02

Avaluació prèvia de la marca a registrar: Estudi de viabilitat del registre per evitar possibles oposicions.

03

Presentació de la sol·licitud davant l’organisme corresponent (depenent del país).

06

Vigilància de la marca durant 10 anys i renovacions.

05

Certificat del registre.

04

Concessió/Denegació
de la marca
(de 6 a 8 mesos).

93 737 64 01

Truca'ns si tens qualsevol
dubte en el procés

Preus de registre de marques

Registre Espanya

Sol·licitud 1 clase
390
+ IVA (taxes incloses)
  •  

Registre Europa

Sol·licitud 1 clase
1.450
+ IVA (taxes incloses)
  •  

Notícies relacionades amb el registre de marques

Sol·licita una avaluació prèvia sobre la viabilitat del registre

Un advocat especialitzat del nostre equip es posarà en contacte amb tu i t’informarà sense compromís.
Un advocat especialitzat del nostre equip es posarà en contacte amb tu i t’informarà sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: PYMELEGAL, S.L.
FINALITAT:
1. Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.
2. Enviar-te notícies relacionades amb la privacitat, el dret digital i la propietat intel·lectual i industrial a través del mail, en cas de tenir el teu consentiment.
LEGITIMACIÓConsentiment de l’interessat.
CESSIONS I TRANSFERÈNCIES: No més es preveuen les cessions per obligació legal o requeriment judicial i, en cas d’acceptació dels enviaments comercials aquests es realitzaran via Mailchimp (empresa del grup Intuit, Inc.), ubicada a EE.UU.
DRETSAccés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si consideres que el tractament de les teves dades no s’ajusta a la normativa, pots acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Consultar la nostra política de privacitat.