Servei de recuperació de dominis web

El domini és un dels principals actius de tot negoci. Permet tenir presència a internet, potenciar la marca així com oferir un canal de comunicació i captació de clients.

Recuperi el seu domini web amb PymeLegal

Com puc recuperar el meu domini web?

Si el seu negoci s’ha vist perjudicat per un registre de domini per part d’un tercer o simplement vol obrir una via de recuperació d’un domini ja registrat, posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sobre les opcions que té al seu abast.

Negociació i compra

Realització de les gestions necessàries per a contactar amb el titular, negociar amb ell i arribar a un acord per a la venda del domini.

Requeriment

Enviament i seguiment d’una carta de requeriment formal del domini posant de manifest que disposem dels drets de propietat industrial.

Resolució de controvèrsies

Procediment administratiu davant l’organisme acreditat que constitueix una solució eficaç al registre abusiu i a la utilització de mala fe.

Informi's sobre com recuperar un domini web

Un advocat especialitzat del nostre equip l’assessorarà per a recuperar el seu domini.

RESPONSABLE TRACTAMENT: PYMELEGAL, S.L.
FINALITAT:
1. Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari.
2. Enviar-li noticies relacionades amb la privacitat, el dret digital i la propietat intel·lectual i industrial a través del mail.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat per ambdues finalitats.
CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Consultar la nostra política de privacitat.