Recuperació de dominis web

T’ajudem a recuperar el teu domini robat o caducat

El domini és un dels principals actius de tot negoci. Permet tenir presència a internet, potenciar la marca així com oferir un canal de comunicació i captació de clients.

Si el teu negoci s’ha vist perjudicat per un registre de domini per part d’un tercer o simplement vols obrir una via de recuperació d’un domini ja registrat, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre les opcions que tens a l’abast.

Procés per a recuperar el teu domini web

Negociació i compra

Realització de les gestions necessàries per a contactar amb el titular, negociar amb ell i arribar a un acord per a la venta del domini.

Requeriment

Enviament i seguiment d’una carta de requeriment formal del domini posant de manifest que disposem dels drets de propietat intel·lectual.

Resolució de controvèrsies

Procediment administratiu davant l’organisme acreditat que constitueix una solució eficaç al registre abusiu i a la utilització de mala fe.

Informa’t sobre com recuperar un domini web

Un advocat especialitzat del nostre equip t’assessorarà per a recuperar el teu domini web

RESPONSABLE TRACTAMENT: PYMELEGAL, S.L.
FINALITAT:
1. Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.
2. Enviar-te notícies relacionades amb la privacitat, el dret digital i la propietat intel·lectual i industrial a través del mail, en cas de tenir el teu consentiment.
LEGITIMACIÓConsentiment de l’interessat.
CESSIONS I TRANSFERÈNCIES: No més es preveuen les cessions per obligació legal o requeriment judicial i, en cas d’acceptació dels enviaments comercials aquests es realitzaran via Mailchimp (empresa del grup Intuit, Inc.), ubicada a EE.UU.
DRETSAccés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si consideres que el tractament de les teves dades no s’ajusta a la normativa, pots acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Consultar la nostra política de privacitat.