2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0
La marca és un dels actius més valuosos per a la seva empresa i el seu registre ajuda a defensar-se davant de vulneracions que puguin produir-se per part de tercers i aporta valor comercial i confiança.
Pressupost i avaluació prèvia gratuïta sense compromís
Gràcies per el seu interès en el registre de marques amb PymeLegal, ompli el formulari amb informació sobre la marca que vol registrar i li remetre'm cotització i accés a la nostra plataforma per a tramitar la sol·licitud de la marca.
Nom
Telèfon
Email
Nom de la marca
Sector / Activitat
 
 
h
Està aquesta marca actualment en ús?
Països on s'utilitza la marca
Països on es vol registrar la marca
h
Espanya
h
Unió Europea
h
Altres països
Països
La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d’informació de PymeLegal, S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol.licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s’estableix a l’article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a PymeLegal, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i, si s’escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a PymeLegal, S.L., al domicili C/Pau Claris, 156 3º 1ª 08009 Barcelona.
X
Atenció telefònica
93 737 64 01