Aquest lloc web utiliza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si Continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació.
2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0

Software LOPD

f
18 Decembre 2013
2 software-lopd

PymeLegal posa a la seva disposició un nou software per al cumpliment de la LOPD. Ara estar al dia en materia de protecció de dades es fàcil, ràpid, segur i econòmic

Té tots els fitxers del seu negoci registrats correctament a l'Agència de Protecció de Dades? Té contractes amb tercers que accedeixen a les seves dades? Els seus treballadors coneixen la normativa en aquesta matèria? Té el seu Document de Seguretat actualitzat? La seva pàgina web disposa dels avisos legals corresponents? En cas de gravar imatges, té penjat el cartell informatiu obligatori?

Si ha dubtat en plantejar-se aquestes preguntes, deixi l'adaptació del seu negoci a la LOPD en mans de PymeLegal. Ràpid, còmode i econòmic. Registri's al portal, contesti una sèrie de qüestionaris i en menys de mitja hora disposarà de totes les eines per complir amb la normativa.

Informi's adaptació a la LOPD a www.pymelegal.es
X
Atenció telefònica
93 737 64 01